HiL Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 508 Karma Puan : 598 Karma Puan : 2 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 27 Nerden : kocaeLy..
| Konu: akıLLım* Paz Eyl. 06, 2009 2:55 pm | |
| Hani bazenleri hissediyorum da Dilin olmasa da, gözlerin taa yüreğime bakıyor sanki Ve sorup duruyor! Beni seviyormusun diye…
Hiç bile… Her sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk şey değilsin ki Yüzümü yıkadığım suyun duruluğunda seni görmüyorum ki Dün bir ara otururken, elimdeki kalemle masanın üzerindeki Gazetenin tüm kenar yerlerine farkında olmadan Adını da yazmadım bi kerem… Yani, seni sevip sevmediğimi sorup durma boşuna…
Geçenlerde iş yerindeki arkadaşa Senin adınla seslenmişim…hıh… Akşama kadar eğlencesi olduk milletin Ne kadar kıvırmaya çalışsam da yemediler… Aşıksın oğlum sen, sırılsıklam aşık dediler Bana güldüler… Hakikatten ya… insan neden komik durumlara düşüyor Böyle olduğunda…?
Pazar günü akşam evdekiler sordu da garip oldum bir an Ne cevap vereceğimi bilemedim…. Tam üç saat oturduğum yerde, televizyon açık Ama elimde cep telefonum, sürekli ekranına bakıp durmuşum Öyle hemen heveslenme, senden küçükte olsa bir umut taşıyan Mesaj falan beklemiyordum ki… Hem telefonumda kayıtlı olan adın yerine aşkım yazmıyor ki!
Yani diyeceğim o ki… Seni sevip sevmediğimi sorup durma boşuna Ben seni sevmiyorum akıllım, Çok seviyorum… hem de çooook seviyorum…
LütFen dinLeyin..
http://video.google.com/videosearch?q=refik+kestem+ak%C4%B1ll%C4%B1m&emb=0&aq=f# | |
|
Ece Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 497 Karma Puan : 622 Karma Puan : 9 Kayıt tarihi : 04/09/09
| Konu: Geri: akıLLım* Paz Eyl. 06, 2009 3:55 pm | |
| Siire bak be..xD SüPer..! Sévmioms Çoookk çokk Seviorms.. | |
|
R3DK1T Admin
Mesaj Sayısı : 489 Karma Puan : 568 Karma Puan : 1 Kayıt tarihi : 04/09/09 Nerden : İstanbuL..
| Konu: Geri: akıLLım* Paz Eyl. 06, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
HiL Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 508 Karma Puan : 598 Karma Puan : 2 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 27 Nerden : kocaeLy..
| Konu: Geri: akıLLım* Paz Eyl. 06, 2009 4:50 pm | |
| | |
|